Luokka Arkisto: Helsinki kreeta

Vaimo vieraissa luvalla sexi novellit

sisäpinnat ovat kostuneet ja tarttuneet toisiinsa kiinni. Jännitys alkoi kiusoittelemaan vasta perjantai-iltana pakatessani. En uskalla liikahtaa, vaan yritän näytellä nukkuvaa. Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

Vaimo: Vaimo vieraissa luvalla sexi novellit

Olimme lähdössä paikalliseen ravintolaan iltaa istumaan ja illan tarkoituksena oli saada Mialle mies mukaan. Tällä kertaa hieman ennen kahdeksaa töihin tuli myös Ritva, joka työskenteli hieman eri tehtävissä kuin minä. Alan nuolla miehen kiveksiä ja tunnustelen niitä kielelläni. Olin tyrmistynyt pikkurouvani ideasta kokeilla vierasta miestä tänä iltana, toki ajatus jollakin tapaa kiihotti myös minua. Juttelemme niitä näitä ja aika kuluu rattoisasti. Jos mies osaa muutakin, kuin avata tietokoneen, se kiihottaa. Levitän haarat kunnolla ja pästän mieheni kaverin makaamaan pälleni. Kaverini oli kyllä natsannut itselleen täyden kympin.

Seksi suomi 24: Vaimo vieraissa luvalla sexi novellit

Vieraissa, menin töihin aamuseitsemäksi, kuten joka päivä tapana. Jos minä ihan vähän vain. Hävettä, että sotkin ne limaiseksi. Todella tuhmaa ja likaista. Miehen kuuma hengitys pyyhkii tupakantuoksuisena ja metallisena tummia hiuksiani vasten.

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Vaimo vieraissa luvalla sexi novellit"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *