Luokka Arkisto: Helsinki kreeta

Seksia vanhan naisen kanssa kuhmo

seksia vanhan naisen kanssa kuhmo

sillä lailla vai tykkätsä katsella kun muut harrastaa seksiä. Jaana huomasi tämän, alkaessani sykähdellä nykien Pekan lakanoille. Tuhma tyttö, mies tokaisi iloisesti yllättyneenä. Sekä Jaanan, että Pekan makuuhuoneet sijaitsivat asunnon yläkerrassa. Tarrasin varovasti hänen aamutakkinsa pieluksista olkapäiden kohdalta ja aloin varovasti hivuttaa sitä alas hänen lanteilleen, paljastaen hänen paljaat rintansa. Aloin pikku hiljaa hivuttautua alaspäin. Suhde oli hyvällä tolalla ja seksi aina yhtä ihanaa, mutta kun poikaystäväni lähti kotiin, saatoin räjähtä vuolaaseen itkuun kerta toisensa jälkeen.

Seksia vanhan naisen kanssa kuhmo - Keskustelu

Sähköposti, sähköposti (digi vaihde (09) 15661, postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia. Lanteidemme läiskyessä yhteen Jaana alkoi yhtäkkiä täristä ja vaikeroida kimeästi. Saavuttuani asunnon eteen, mietin, että onkohan Jaana vielä hereillä. Tai jos seksiin suostuu vastahakoisesti kerta toisensa jälkeen kumppanin painostamana, jä ikävä olo. Unelmoin susta just ennen kuin tulit huoneeseen, vastasin innostuneesti ja jäin katsomaan häntä. Nyökkäsin ja lähdin hiljaa työntymän hänen sisänsä. Kyseisenä iltana olimme jälleen Pekan kanssa yksissä kotibileissä. Mitä sinä tällä teet ja missä ihmeessä Pekka on? Hän kuitenkin arvioi tunnekuohun johtuvan seksin jälkeisistä laskuista. Voi poika kulta, oletko aikaisemmin ollut naisen kanssa?, hän kysyi ja silitti poskeani.

Seksia vanhan naisen kanssa kuhmo - Seksia, vanhan, naisen

Mies kellahti selälleen, Jaanan alkaessa nousta sängystä. Jaana nousi seisomaan ja riisui avonaisen topin pältän. Mut onkse sun yövieras vielä tällä?, jatkoin, tajuten samalla vahingossa paljastaneeni, että olin nähnyt tai ainakin kuullut heidän edellisillan panopuuhista. Nostin päni ja kysyin Onko kaikki hyvin, teenkö jotain värin? Hän känsi pänsä pois päin ja mutisi hiljaa Tä on värin, ei me voida. Mistä odottamaton itkunpuuska kertoo? No, no, teillä näytti olevan ihan mukavaa, huikkasin mitä ensimmäisenä mieleeen tuli. He makasivat siinä pällekkäin hetken, kunnes Jaana taputti miestä selkän ja sanoi mun pitä pästä vessaan. Tiedostin tilanteen absurdiuden ja mietin että mitä tapahtuisi jos joku saisi tietä, ehkä se oli juuri se vaara ja kielletyn hedelmän houkutus mikä minua kiehtoi. Kiedoin käteni hänen ympärilleen ja aloin hieroa hänen tissejän. Kun korkealla olevat pitoisuudet tulevat alas, se aiheuttaa alakuloa, Ranta sanoo. En vastannut mitän, vaan jatkoin hänen kaulansa pussailua. Jaana sai kerättyä itsensä, katsoi minuun ja jatkoi itsevarmasti. Seksin odotetaan olevan hyvä ja nautinnollista, joten tämänkaltainen tunnereaktio saattaa aiheuttaa häpeä. Mies nousi ylös ja kaatoi Jaanan sängylle. Olin hämmentynyt, koska itkulle ei ollut mitän järkevä syytä.

Seksia vanhan naisen kanssa kuhmo - Ilmaset Seksivideot Kainuu

Nousin sängylle istumaan ja seksia vanhan naisen kanssa kuhmo aloin hellästi suudella hänen kaulaansa takaapäin. Itse olin vielä tuolloin aika ujo ja kokematon naisten suhteen. Käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot, tuotteet. Hän tarrasi minua hiuksista ja painoi päni tiukasti itseän vasten Oh, just noin, hyvä poika! Ah, pane mua!, Jaana voihki. Rappuset ylös pästyäni kuulin jotain äntä Jaanan huoneesta. Riisuin vaatteeni ja kävin maaten. Nyt olen jo vanha mies, mutta aina välillä palaan ajatuksissani muistelemaan villejä nuoruusvuosiani. Vai, että akuutti juttuhän tuhahti hieman huvittuneeseen sävyyn ja kysyi Maistuuko Matille aamupala? Nousin ylös ja lähdin suihkuun, Jaanan jädessä vaihtamaan lakanoita Pekan sänkyyn. Jaana näytti aivan yhtä järkyttyneeltä, käntäen katseensa pois minusta. Sellaisesta seksistä voi jädä tyhjä olo. Ö, e-en mitän, änkytin Älä valehtele!, hän tiuskaisi. Kuule Matti, pidetänhän tämä sitten vain meidän kahden välisenä salaisuutena?, Jaana kysyi. Muistan miettineeni onko tämä edes todellista. Kaadoin hänet sängylle makaamaan samalla suutelua jatkaen.

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Seksia vanhan naisen kanssa kuhmo"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *